Fıkıh derslerimizde öğrencilerimizi araştırmaya ve öğrenmeye sevk etmek amacıyla Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Alo Fetva (190) hattını arayarak sorularımızı sorduk.

Fıkıh derslerimizde öğrencilerimizi araştırmaya ve öğrenmeye sevk etmek amacıyla Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Alo Fetva (190) hattını arayarak Ramazan ayı, oruç ve diğer ibadetler ile alakalı sorularımızı sorduk.

Aldığımız cevaplar ile dinî bilgilerimizi tazeleyerek hali hazırda bulunduğumuz Ramazan ayında yaptığımız ibadetlerimizdeki bilgilerimizi pekiştirdik.

Bu güzel çalışma için Meslek Dersleri Öğretmenimiz Sn. Esra TURAN’a teşekkür ederiz.

25.03.2024 66

25-03-202425-03-2024