8. sınıf öğrencilerimizin sınav motivasyonunu arttırmak amacıyla Borsa İstanbul Zeytinburnu Anadolu Lisesi gezisi düzenledik.

8. sınıf öğrencilerimizin sınav motivasyonunu arttırmak ve tercih edebilecekleri liselerin okul tanıtımını yapmak amacıyla 11 Mart Pazartesi günü Borsa İstanbul Zeytinburnu Anadolu Lisesi gezisi düzenledik. Okul girişinde bizleri Okul Rehber öğretmeni Sn. Serkan ÖZAVCI karşıladı. Öğrencilerimize okul seminer salonunda okulda yapılan etkinlikler ve okulun başarıları hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Daha sonra ortaokulu bizde okumuş öğrencilerimizden Ecrin GÜMÜŞ lisesi hakkında kendi düşüncelerini, ders çalışma sürecini ve okula uyum konusunda deneyimlerini öğrencilerimizle paylaşmıştır. Gezimizin sonunda okul rehber öğretmeni ve tanıtım grubu, öğrencilerimize okulun bölümlerini gezdirmiş ve okulun imkanları hakkında bilgi vermişlerdir.

12.03.2024 70

Gezide öğrencilerimize rehberlik eden Rehber Öğretmenimiz Sn. Mehmet KOYUNCU’ya teşekkür ederiz.

12-03-202412-03-202412-03-202412-03-2024